Polityka Prywatności

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest HLD Traffic Dawid Kozłowski, z siedzibą w m. Węgrzce Wielkie 883.
 

Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu nawiązania kontaktu i/lub udzielenia Państwu odpowiedzi.
 

Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. f Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego dotyczącego ochrony danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – RODO (Dz. Urz. UE L nr 119).
 

Mają Państwo prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych, w przypadkach określonych w przepisach prawa. Ponadto mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
 

Dane osobowe będą przechowywane na czas prowadzenia korespondencji, a następnie przechowywane przez okres wynikający z przepisów prawa, w szczególności ustawy z dnia 14 lipca 1983 r. o narodowym zasobie archiwalnym i archiwach oraz rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 18 stycznia 2011 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitych rzeczowych wykazów akt oraz instrukcji w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych lub przez okres zapewniający ustalenie, obronę bądź dochodzenie roszczeń.
 

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt który możliwy jest poprzez adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Informacje kontaktowe

HLD TRAFFIC Kraków
Telefon: +48 607 229 199
Email: kontakt@hldtraffic.com

HLD TRAFFIC Kraków

Pracownia inżynierska Kraków
mgr inż. Dawid Kozłowski  
Węgrzce Wielkie 883
32-002 Węgrzce Wielkie

E-mail: kontakt@hldtraffic.com
Telefon:  +48 607 229 199

Inżynieria komunikacyjna

Projekty inżynierii ruchu drogowego
HLD TRAFFIC